Πολιτική Αποστολών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αποστολή παραγγελίας ΕΝΤΟΣ Θεσσαλονίκης.

Οι παραγγελίες με παράδοση στη Θεσσαλονίκη, εκτελούνται με οδηγούς της  εταιρίας μας και όχι με εξωτερικούς οδηγούς. Έτσι, επιτυγχάνεται η καλύτερη και πιο ασφαλής αποστολή του δώρου σας.

Εφόσον η παραγγελία σας, αποστέλλεται σε τρίτο, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως το τηλεφωνικό μας κέντρο καλεί τον παραλήπτη έτσι ώστε να κανονιστεί το εύρος ώρας παράδοσης για να αποφευχθεί η μη παράδοση του δώρου σας σε περίπτωση που λείπει από τη διεύθυνση παράδοσης. 

Εάν δεν επιθυμείτε να καλέσουμε τον παραλήπτη καθότι θέλετε να είναι έκπληξη, τότε παρακαλούμε τσεκάερετε το πεδίο “Δεν επιθυμώ να επικοινωνήσει η Fiorentino LFS με τον παραλήπτη” και τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ώρα παράδοσης. Προσοχή, σε περίπτωση αποτυχίας παράδοσης , με τσεκαρισμένο το πεδίο, ενδέχεται να χρεωθείτε ξανά με τα έξοδα αποστολής εφόσον υπάρχουν.

Τι πρεπει να γνωρίζετε για την αποστολή ΕΚΤΟΣ Θεσσαλονίκης, με courier.

~ Οι παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται μέσω courier και γίνονται δεκτές έως και τις 16:00, σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία θα αποσταλεί στη courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

~ Η εταιρία μας προστατεύει το προϊόν σας με το καλύτερο αμπαλάζ που μπορεί να γίνει και σε καμία περίπτωση το αμπαλάζ αυτό δεν ενδείκνυται για δώρο.

~ Η εταιρία μας και η  courier δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά στο προϊόν που έχετε επιλέξει.

~ Παραδόσεις δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα.

~ Χρόνος παράδοσης : Αναλογα με την περιοχή παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες .

~ Δύσβατες περιοχές: Ρωτήστε μας εάν η περιοχή σας υποστηρίζεται απο την courier.