Πολιτική Πληρωμών

PayPal και Viva wallet

Το PayPal και το Viva wallet  είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS (μόνο η PayPal)  όλων των τραπεζών. Η χρήση τους δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η Fiorentino LFS δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.

Για να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τη πιστωτική σας κάρτα, απλά επιλέξτε το PayPal ή το Viva wallet και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.

Αντικαταβολή (για αποστολές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης)

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Ουσιαστικά πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο σας ή τον υπάλληλο courier στο τοπικό κατάστημα, την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα. 

Για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε γιατί θα χρησιμοποιηθεί για την τελική επιβεβαίωση.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό  λογαριασμό

Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας , παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε σε αρχείο το αποδεικτικό κατάθεσης χρημάτων .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή γίνεται δεκτή εφόσον το ποσό πιστωθεί στους λογαριασμούς της εταιρείας.

Για αποστολές χρημάτων από άλλη τράπεζα , υπολογίζετε μία (1) εργάσιμη μέρα για να πιστωθούν τα χρήματα (Valeur) για μεταφορές έως τις 16:00. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπολογίζετε  δύο (2) μέρες για να πιστωθούν  τα χρήματα (Valeur).